Aanbieding!

Slingerbag met baanhuur

Slingerbag met baanhuur

Bij Sinnet Academy bieden we de perfecte oplossing voor tennisspelers die zelfstandig willen trainen en hun vaardigheden willen aanscherpen: onze ballenmachine, inclusief baanhuur. Voor slechts €50,00 kun je een uur lang gebruik maken van deze geavanceerde trainingshulpmiddel op een van onze hoogwaardige banen.

Voordelen van Trainen met de Ballenmachine:

  • Flexibiliteit en Aanpassing: Pas de snelheid, richting, en frequentie van de ballen aan jouw trainingsbehoeften aan. Of je nu je forehand, backhand, volley of service wilt verbeteren, de ballenmachine kan worden ingesteld om aan je specifieke wensen te voldoen.
  • Consistente Training: Krijg een consistente stroom van ballen die je helpt je techniek te verfijnen en je reactiesnelheid te verbeteren. Dit is ideaal voor zowel beginners als gevorderde spelers die gericht willen oefenen.
  • Onbeperkte Herhalingen: Herhaal specifieke slagen en bewegingen zonder afhankelijk te zijn van een partner. Dit maakt het mogelijk om gericht te werken aan bepaalde aspecten van je spel.

Inclusief Baanhuur: Voor €50,00 per uur krijg je niet alleen toegang tot de ballenmachine, maar ook tot een van onze hoogwaardige tennisbanen. Onze banen zijn goed onderhouden en bieden de perfecte omgeving voor een intensieve trainingssessie.

Oorspronkelijke prijs was: €50.00.Huidige prijs is: €40.00.

Beschrijving

slingerbag (ballenkanon) op de tennisbaan per uur op maandag en dinsdag avond.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slingerbag met baanhuur” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *