Over Sinnet Academy

'A day without a racket, is a day without progress'.

Ami de Tennisleraar

Hallo, Ik ben Ami.
Tennis is een van de beste manieren om fit te blijven. Zowel de plezier als progressie in een training vind ik erg belangrijk. Dit zorgt voor meer motivatie.
Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik vind het fascinerend en inspirerend om in het dagelijks leven met mensen bezig te zijn, een ieder is uniek. Elk doelgroep benader je anders en zal jou ook anders benaderen, nadat je een chemie kan creƫren met je leerlingen, zal je werk altijd makkelijker uit te voeren zijn.

Ami leraar
default
Michael de Tennisleraar

Hallo, Ik ben Michael.
Nu 15 jaar actief als tennisleraar en nog steeds onwijs naar me zin!
De motivatie om mensen tennislessen te verzorgen zal ook nooit meer verdwijnen en ik heb het daarom ook erg naar mijn zin bij Sinnet Academy.
Met mijn trouwe viervoeter vaak naast mij aan de kant, sta ik altijd klaar om alle cursisten zo goed mogelijk te helpen aan hun plezierbeleving in het tennis en een betere techniek aan te leren!